top of page

CHEROKEE

Una obra de 11 personatges (8 noies i 3 nois) de 16 i 19 anys sobre l'adolescència als anys 80

A cavall entre la realitat i la ficció, i a través de la veu dels seus personatges, Cherokee ens explica la història d’un grup d’adolescents que, als anys 80, viuen al límit la descoberta de la seva pròpia identitat. Cadascú fa aquest camí d’aprenentatge a la seva manera: a través de la música, flirtejant amb la droga, experimentant amb el sexe o plantant cara a la rigidesa familiar. Problemàtiques i dificultats que no estan tan lluny de les que viu la joventut d’avui en dia. Potser han canviat els gustos musicals i la forma de divertir-se, la tecnologia s’ha convertit en mitjà fonamental de comunicació i perseguir un somni sembla, ara més que abans, una missió impossible. Però, tant ara com als 80, l’aventura de fer-se gran comporta les mateixes preguntes de qui sóc i què vull i trobar la resposta és tota una heroïcitat.

Aquesta obra es va estrenar al Centre de creació d'Arts Escèniques Can Gassol el 22 de juny de 2016 amb la següent fitxa artística:

Text i direcció: Pere Anglas

Intèrprets: Anna Álvarez (Ester), Núria Antequera (Angie), Laura Garcia (Maria), Marta Garcia (Luci), Carla Giner (Zafra), Toni Godillo (Manel), Enric Naval (Toni), Jordi Roig (Pitus), Laura Rovira (Sònia), Elisabet Toboso (Anna) i Agnès Tostón (Mireia)

Música: AC/DC, The Police, Iron Maiden, Madonna, Sex Pistols i altres cantants i músics de la dècada dels 80

 

Agraïments: A en Dani, en Jan, en Miquel i en Quim, per compartir camins i vivències. 

bottom of page