llibres

 
L'OMBRA DE L'AMOR

Voliana Edicions, 2019

A la Barcelona de l’any 1924, un jove autor i empresari teatral rep l’encàrrec d’un extravagant marquès italià d’escriure una obra de teatre sobre l’autèntica naturalesa de l’amor i d’estrenar-la amb la seva companyia.

L’ombra de l’amor és una aventura d’intriga i amor que ens transporta a la Barcelona de la Dictadura de Primo de Rivera, una època en què el Paral·lel, el carrer més popular i alegre de la ciutat, era ple de teatres i cabarets que posaven a prova la moral del nou règim.

 
L'HOME INACABAT

Voliana Edicions, 2017

L’home inacabat ens situa a Mataró, l’any 1967, en la celebració del centenari del naixement de l’arqueòleg, arquitecte i polític Josep Puig i Cadafalch, quan les autoritats franquistes locals només autoritzen que es col·loqui una placa commemorativa a la seva casa natal. Una companyia de teatre independent no es resigna davant el que considera una injustícia i organitza un homenatge clandestí en forma d’obra de teatre.

 
CARLES & BELISA

Voliana Edicions, 2015

Carles & Belisa és un retaule musical que evoca els preparatius, el desembarcament i l’estada a Mataró de la reina Elisabet Cristina de Brunsvic, esposa de l’arxiduc Carles d’Àustria, l’any 1708, en plena Guerra de Successió. La ciutat, que ignora que tres anys més tard s’haurà rendit al bàndol borbònic, ara es declara austriacista i es desfà per cuidar fins al darrer detall i fer-se digne de tan memorable visita.

ROBINSON CRUSOE

Arola Editors, 2016

Versió teatral de la novel·la homònima de Daniel Defoe, amb partitures musicals de Pau Doz.

Robin és un jove apassionat pel mar que, desoint els consells del seu pare, es fa mariner. El seu vaixell naufraga i va a parar a una illa deserta, on haurà de lluitar per sobreviure. 

També pots veure:

C&B 009.JPG

Obres de teatre

cherokee.jpg

Teatre per a joves

caratula_edited.jpg

Televisió

mail_DSC2222.jpg

Actor

pERE ANGLAS

GUIONISTA / DRAMATURG / ACTOR / DIRECTOR

Creador de continguts

Novel·la, teatre, televisió

© 2023 by Noah Matthews Proudly created with Wix.com

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon