top of page

llibres

9788413562261.jpg
ESCRIT AL MARESME

Cosetània Edicions, 2022

Com si d'una denominació d'origen protegida es tractes, Escrit al Maresme us proposa descobrir, si no ho heu fet ja, el treball de catorze narradors i narradores maresmencs de naixement, d'adopció o de vocació. Són: Pere Anglas, Pep Bras, Albert Calls, Damià del Clot, Sonia Hernández, Susana Hernández, Emília Illamola, Antonio Iturbe, Vicenç Llorca, Maria Sanplà, Care Santos, Sílvia Tarragó, Rafael Vallbona i Tina Vallès. Cada narració està ambientada en algun indret de la comarca del Maresme. El tema, l'estil, el tractament, l'Època... es cosa de cada un dels autors. Escrit al Maresme es una col·lecció de relats nascuts del pensament local amb vocació i dimensió global, perquÈ la literatura no te fronteres i el territori d'una narració es la comunitat universal de lectores i lectors.

Ancla 1
Ancla 2
FINS ON ARRIBA LA MEMÒRIA

Columna edicions, 2023

Una novel·la que posa en qüestió la veracitat d’un relat convertit en mite, alhora que reivindica el paper de les dones republicanes durant la Guerra Civil.

Maria Sans i Moyà podria ser la infermera que el novel·lista nord-americà Ernest Hemingway va conèixer quan treballava de corresponsal a la zona republicana durant la Guerra Civil espanyola i en qui s’hauria inspirat per escriure Per qui toquen les campanes. Així ho creu l’arquitecte Agàpit Borràs quan es presenta a casa d’ella seixanta anys més tard per explicar-l’hi.

9788466430081.jpg
La boira - coberta.jpg
LA BOIRA

Arola Editors, 2020

Dos soldats de bàndols oposats es troben perduts al camp de batalla entre la boira. Mantenir el control de la situació és vital per a tots dos i la paraula es converteix en una arma de domini sobre l'altre, però també en l'única manera de sobreviure a l'oblit.

La boira
L'ombra de l'amor
Coberta - L'ombra de l'amor.jpg
L'OMBRA DE L'AMOR

Voliana Edicions, 2019

A la Barcelona de l’any 1924, un jove autor i empresari teatral rep l’encàrrec d’un extravagant marquès italià d’escriure una obra de teatre sobre l’autèntica naturalesa de l’amor i d’estrenar-la amb la seva companyia.

L’ombra de l’amor és una aventura d’intriga i amor que ens transporta a la Barcelona de la Dictadura de Primo de Rivera, una època en què el Paral·lel, el carrer més popular i alegre de la ciutat, era ple de teatres i cabarets que posaven a prova la moral del nou règim.

Anchor 2
L'HOME INACABAT

Voliana Edicions, 2017

L’home inacabat ens situa a Mataró, l’any 1967, en la celebració del centenari del naixement de l’arqueòleg, arquitecte i polític Josep Puig i Cadafalch, quan les autoritats franquistes locals només autoritzen que es col·loqui una placa commemorativa a la seva casa natal. Una companyia de teatre independent no es resigna davant el que considera una injustícia i organitza un homenatge clandestí en forma d’obra de teatre.

l-home-inacabat.jpg
Anchor 3
CarlesBelisa.jpg
CARLES & BELISA

Voliana Edicions, 2015

Carles & Belisa és un retaule musical que evoca els preparatius, el desembarcament i l’estada a Mataró de la reina Elisabet Cristina de Brunsvic, esposa de l’arxiduc Carles d’Àustria, l’any 1708, en plena Guerra de Successió. La ciutat, que ignora que tres anys més tard s’haurà rendit al bàndol borbònic, ara es declara austriacista i es desfà per cuidar fins al darrer detall i fer-se digne de tan memorable visita.

ROBINSON CRUSOE

Arola Editors, 2016

Versió teatral de la novel·la homònima de Daniel Defoe, amb partitures musicals de Pau Doz.

Robin és un jove apassionat pel mar que, desoint els consells del seu pare, es fa mariner. El seu vaixell naufraga i va a parar a una illa deserta, on haurà de lluitar per sobreviure. 

Robinson coberta.jpg

També pots veure:

C&B 009.JPG

Obres de teatre

cherokee.jpg

Teatre per a joves

caratula_edited.jpg

Televisió

mail_DSC2222.jpg

Actor

bottom of page