top of page
Search

Comencen els assajos de "36 preguntes"

Comencen els assajos de "36 preguntes que faran que t'enamoris (o no)", una comèdia molt boja sobre l'amor i el desamor en temps de pandèmia




Un estudi sociològic


36 preguntes que faran que t’enamoris (o no) és una comèdia romàntica inspirada en l’experiment que el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer el 1997 sobre com es genera la intimitat. Es tractava d’un qüestionari de 36 preguntes que diverses parelles de desconeguts havien de respondre. Encara que l’experiment pretenia únicament investigar sobre la intimitat, el cas és que, després d’aquelles sessions, més d’una parella s’havia enamorat.


Posteriorment el qüestionari d’Arthur Aron va servir d’inspiració a dues novel·les i una pel·lícula, però mai no se n’ha fet cap obra de teatre –almenys que sapiguem. Proposem, doncs, una versió teatral àcida, desvergonyida, moderna, que tracti diversos temes al voltant de l’amor: el sexe sense amor, l’amor sense sexe o les noves formes de lligar de les noves tecnologies.


Blogging from Your Published Site

Did you know that you can blog right from your published website? After you publish your site, go to your website’s URL and login with your Wix account. There you can write and edit posts, manage comments, pin posts and more! Just click on the 3 dot icon ( ⠇) to see all the things you can do.


18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page